Voor vermogende cliënten

Sommige cliënten moeten een vermogen beheren dat bijzondere aandacht vergt vanwege zijn omvang, diversiteit en complexiteit. Om ze daarbij te helpen en zo goed mogelijk aan hun eisen te voldoen, heeft Indosuez Wealth Management waar nodig '100% Bespoke' oplossingen.

Volledig op maat en handgemaakt

Wealth Management is net als haute couture.

In sommige gevallen kan enkel echt maatwerk, op basis van de juiste maten van een cliënt en zorgvuldig uitgevoerd door professionele en gepassioneerde experts, het juiste antwoord bieden.

Gemotiveerd door diezelfde drang naar perfectie als de beste kleermakers ontwikkelt en maakt Indosuez Wealth Management, als de situatie van zijn cliënt daarom vraagt, uitzonderlijke meesterwerken die een beroep doen op de meest geavanceerde kennis.

 

Een antwoord bieden op complexe verwachtingen

Wanneer een familie is verspreid over verscheidene landen of naar een ander land verhuist, wanneer een familie ethische, culturele of religieuze principes wil toepassen of een bijzondere richting aan haar beleggingen wil geven, wanneer zij door de omvang van haar vermogen een beroep doet op verschillende structuren om haar bij te staan bij het beheer ervan, is Indosuez Wealth Management een van de weinige spelers op de markt die een oplossing op het gewenste niveau kan bieden.

Onze onderneming is vastbesloten om uitzonderlijke prestaties te leveren en biedt grote privébeleggers al haar mogelijkheden aan voor een onderscheidend en internationaal beheer. Ook kan ze inspelen op hun ambities op het vlak van algehele vermogensopvolging en dienstverlening op maat.

 

Diensten op maat

Dankzij interne experts kan Indosuez Wealth Management voor al haar activiteiten snel exclusieve oplossingen ontwikkelen en implementeren. Op het vlak van engineering beschikken we bijvoorbeeld over een ruime ervaring met het creëren en beheren van vermogensinstrumenten voor een familiebedrijf.

Onze beleggingsteams stellen hun expertise op het vlak van discretionair beheer in dienst van grote privébeleggers, in overeenstemming met de aanwijzingen van onze cliënt. Zo kan een ad-hocbeleggingscomité worden samengesteld voor een specifiek mandaat of fonds voor een familie, volledig gepersonaliseerd en in overeenstemming met specifieke criteria. We kunnen tevens gestructureerde producten op maat of instrumenten voor filantropische activiteiten uitwerken. Als onze cliënt nog andere adviseurs heeft, werken onze teams in vertrouwen en nauw overleg met hen samen.

 

Zeldzame producten en prestaties 

Naast onze mogelijkheden voor maatwerk kunnen de teams van Indosuez Wealth Management, van de financierings- en beleggingsbank Crédit Agricole CIB en van de gehele Groep Crédit Agricole tevens worden ingezet om op de markt een dienst of oplossing te zoeken die aan de wensen van onze cliënt voldoet.

We stellen een selectie van kwaliteitsbeleggingen ter beschikking, bijvoorbeeld met respect voor bepaalde ethische of religieuze overtuigingen.

Onze teams kunnen, op verzoek van een cliënt of een internationaal family office, tevens de beste specialisten zoeken in gespecialiseerde domeinen van vermogensbeheer, zoals financiële consolidatie, rendementsanalyse, kunst- en verzekeringen of hulp bij de verhuis naar een ander land.

Naast financiële producten bieden onze Banking and Beyond-diensten onze cliënten unieke begeleiding bij hun zoektocht naar een zeldzaam goed, zoals een wijngaard, een bos of een exclusief verblijf of appartement.

 

Diensten met een internationale insteek

Met 31 vestigingen, kan Indosuez Wealth Management onze cliënten die rekeningen en activa in meerdere landen hebben een internationaal beheer en internationale follow-up van hun activa bieden. Deze diensten worden gecoördineerd door een senior banker en zijn met name geschikt voor familiebedrijven die in meerdere landen wonen of voor personen met meerdere woonplaatsen.

Door alle middelen die Indosuez Wealth Management ter beschikking heeft en door haar langdurige ervaring met de begeleiding van vermogende, internationale cliënten kan ze veeleisende cliënten een dienstverlening van unieke kwaliteit bieden.

Terug naar boven