Voor family offices & derde beheerders

Indosuez Wealth Management is de natuurlijke partner van iedereen die voldoet aan de hoogste verwachtingen van een privéclienteel. Om die reden zijn we actief voor diverse family offices en onafhankelijke beheersmaatschappijen.

Professionals die aan vermogensbeheer doen voor hun eigen cliënten vinden in Indosuez Wealth Management een gespecialiseerde, betrouwbare en ethische partner die hun in alle vertrouwen de mogelijkheid biedt hun dienstverlening aan te vullen met diensten van topniveau in alle aspecten van Wealth Management.

 

Aanvulling van dienstverlening voor een betere service

In onze rol als bewaarbank werken we samen met deze professionals om de best mogelijke oplossingen voor hun klanten te vinden. Met onze deskundige benadering geven we family offices en externe managers toegang tot ons volledige assortiment producten, diensten en kredietoplossingen die geschikt zijn voor hun klantensegment. Naast het leveren van best-of-breed beleggingsproducten in een open architectuuromgeving, adviseert Indosuez Wealth Management deze professionals over financiële investeringen in alle markten en kan ze hen zo nodig rechtstreeks toegang bieden tot de tradingdesk.

Ze krijgen ook diensten op maat aangeboden, bijvoorbeeld om fondsen samen te stellen en te beheren. Het team 'Structuring Wealth' kan hen namelijk de mogelijkheid bieden instellingen voor collectieve belegging op te richten die zij beheren of verdelen, of hun beleggingsstrategie te implementeren via interne levensverzekeringsfondsen.

 

Samenwerken in alle vertrouwen

Naast de uitgebreidheid van het aanbod van de onderneming, de technische kwaliteiten en de mogelijkheid om regelmatig contact te hebben met onze experts wordt Indosuez Wealth Management ook om vertrouwensredenen als partner gekozen.

In dit opzicht is het een belangrijk voordeel dat we tot de Groep Crédit Agricole behoren, die internationaal bekendstaat om zijn soliditeit en verantwoordelijkheidszin. Dit combineren we met ons eigen voorzichtigheidsbeleid, toegepast op zowel de cliënten van onze cliënten als op onze eigen cliënten.

Onze uitvoerings- en opvolgingskwaliteit is eveneens een belangrijke factor, en met name de betrouwbaarheid van onze backofficeverwerking. Op dit punt treden we overigens ook op als dienstverlener voor andere privébanken, met name in Azië en Europa. Tevens bieden we deze professionals hulpmiddelen waarmee ze de vermogenssituatie van hun cliënten periodiek kunnen raadplegen of lokale arbitrages kunnen uitvoeren.

Ten slotte houden wij ons tegenover ons clienteel van tussenpersonen even strikt aan onze financiële deontologie als voor onze rechtstreekse cliënten. Ook passen wij onze principes even strikt toe, waaronder door het belang van onze cliënt en de vertrouwelijkheid voorop te stellen. Ten slotte beschikt onze organisatie over gespecialiseerde bankiers-adviseurs voor professionele tussenpersonen, die ons behoeden voor mogelijke belangenvermenging.

Terug naar boven