Vermogensstructurering boven alles

Onze belangrijkste activiteit, vermogensstructurering, vormt de basis van onze dienstverlening, net als het plan van een mooie woning voordat deze wordt gebouwd.
Indosuez Wealth Management biedt geen standaardoplossingen op dit vlak.
Iedereen is uniek en onze toegevoegde waarde schuilt in ons perfecte begrip van uw situatie, verplichtingen en ambities.

Begrip van uw prioriteiten, zodat ze de onze worden

De focus van onze cliënt is misschien zijn familie. Voor een ondernemer kan dat zijn zaak zijn. Maar evengoed kan het een filantropisch doel zijn. Welk doel u ook nastreeft, wij adviseren u hoe u uw privé- en bedrijfsvermogen het best kunt structureren, beschermen, laten aangroeien en overdragen.

Om te begrijpen wat belangrijk is voor u, beginnen we met een grondige analyse van uw situatie, uw behoeften en uw doelstellingen. Deze analyse heeft betrekking op al uw binnenlandse, buitenlandse, privé- en bedrijfsactiva en -passiva.  

  

De beste oplossing in een duurzaam perspectief

Op basis daarvan stelt onze vermogensbeheerder – ondersteund door experts in vermogensstructurering en beleggingen – een individuele strategie voor vermogensstructurering vast.

Wij volgen de veranderingen in de lokale en internationale wetgeving voortdurend en beheren alle nodige aanpassingen in de tijd, in het bijzonder op belangrijke momenten in uw leven.

We zorgen er voortdurend voor dat onze vermogensstrategieën zowel duurzaam zijn als de mogelijkheid tot ontwikkeling bieden. In een volatiele economische en politieke omgeving maakt voorzichtigheid, waarvan Indosuez Wealth Management blijk geeft in haar vermogensorganisatie, soms een belangrijk verschil in termen van nettorendement en kan het uw vertrouwen rechtvaardigen.

 

Een missie van multidisciplinaire specialisten

Het ontwerp van dit vermogensschema en de aanpassing ervan gebeuren door uw bankier-adviseur, samen met onze verschillende specialisten in vermogensstructurering:

  • De teams voor vermogensengineering: zij bestaan uit de specialisten in globale structurering van het familie-, privé- of bedrijfsvermogen. Ze optimaliseren het bezit, het beheer en de overdracht, met name aan de hand van beheersregels en rekening houdend met de fiscale context van de cliënt.
  • De teams van Corporate Finance, voor de begeleiding van financieringstransacties voor ondernemers en bepaalde investeringen in niet-beursgenoteerde ondernemingen.
  • De teams voor de structurering van complexe kredieten, die zich voornamelijk wijden aan bedrijfsactiva of specifieke vastgoedbeleggingen.
  • De teams voor filantropie, zowel voor de selectie van de projecten als voor de begeleiding van persoonlijke projecten.

  

Een helikopterblik

De Structuring Wealth-teams van Indosuez bestaan uit professionals van uiteenlopende origine en kunnen zo een gespecialiseerd antwoord bieden op de meest complexe vragen over vermogens, ook in een internationale context en verder dan de strikte financiële onderwerpen.

Hun competenties worden gevoed door onze multi-disciplinaire organisatie, die borg staat voor permanente controle en informatie-uitwisseling op internationale schaal. Dit leidt tot een sterke risicobeheersing, zowel op juridisch als op fiscaal vlak.

Indosuez Wealth Management kan u dus laten profiteren van een globale en allesomvattende aanpak (activa/passiva, privé/zakelijk, profit/non-profit ...) van uw vermogen.

Terug naar boven