Vastgoed

Maakt vastgoed van nature deel uit van het vermogen. Het kan echter ook als een belegging worden opgevat. Ongeacht uw beweegredenen kan Indosuez Wealth Management u in vele landen begeleiden bij uw vastgoedtransacties en deze beheren in het kader van een vermogensstrategie.

Vastgoed, sinds mensenheugenis essentieel in elk vermogen

Er zijn diverse redenen om in vastgoed te beleggen: als het om de woning gaat, heeft de motivatie meestal ook een emotionele component; u wilt dat uw familie er lange tijd genot van zal hebben.

Als dit niet het geval is, vloeit de aankoop vaak voort uit een diversificatiewens, uit een zoektocht naar rendement; in dat geval neemt hij de vorm aan van een investering in handelszaken, kantoorgebouwen, huurwoningen, hotels, soms zelfs bossen of wijngaarden … Maar in elk geval is een vastgoedtransactie altijd een vermogenstransactie en moet ze als dusdanig worden beheerd. 

 

De meerwaarde van multidisciplinaire begeleiding

Het team van vastgoedspecialisten van Indosuez Wealth Management zal u volledig begeleiden bij het beheer van uw vermogen. We omringen ons met de andere expertises van de onderneming die eventueel nuttig kunnen zijn, bijvoorbeeld om te bepalen op welke manier u uw vermogen het beste kunt aanhouden.

Verder kunnen we u assisteren bij de financiering, onder voorbehoud van de plaatselijke beperkingen en regelgeving. Zo profiteert u van globaal advies als u plannen hebt om een onroerend goed te kopen of te verkopen in een groot aantal landen.

 

Gestructureerde begeleiding en complete dienstverlening

Voor Indosuez Wealth Management begint het verhaal zoals altijd met luisteren naar u. Ons team van specialisten in vastgoedtransacties zal kennis nemen van uw situatie en uw doelstellingen, waarbij indien nodig een analyse wordt gemaakt van uw actuele vermogen in vastgoed.

Vervolgens kunt u profiteren van de analyses die onze experts maken van de tendensen op de markt, die regelmatig worden opgenomen in publicaties en vooruitzichten. Op verzoek kunnen wij ook een individueel marktonderzoek realiseren. Zo profiteert u van de toegevoegde waarde van objectief advies, of het nu gaat over een woning, een handelsgebouw of kantoorgebouw.

We kunnen u tevens helpen om beleggingsmogelijkheden of kopers te zoeken en te selecteren voor verkoop in een groot aantal landen. Wij zullen u vervolgens bijstaan en adviseren in de onderhandelingen en bij de transacties, en onze Structuring Wealth-teams zullen de structurering van de overwogen transacties trachten te optimaliseren.

Terug naar boven