Private equity

Cliënten van Indosuez Wealth Management die willen profiteren van het rendement van niet-genoteerde activa, weten dat ze met onze onderneming op een solide ervaring kunnen rekenen.

De bescheiden charme van private-equityfondsen

Voor cliënten die hun beleggingen met ondernemerszin willen aanpakken, is private equity een uitgelezen oplossing. Via onze eigen fondsen kunt u namelijk beleggen in doorgaans niet-beursgenoteerde ondernemingen in verschillende stadia van hun ontwikkeling, en die 3 tot 10 jaar lang volgen, vaak in fasen van sterke groei.

Deze vermogenscategorie blijkt bijzonder opportuun in een context van lage rentevoeten, minder tussenkomst van banken, opleving van de beursintroducties en de dynamiek op de fusie- en overnamemarkt. Indosuez Wealth Management is een ervaren en erkende speler in deze vermogenscategorie.

 

Diversificatie, rendement en stabiliteit

Private equity, dat kan dienen om traditionele beleggingen te diversifiëren, geeft onze cliënten bovendien het vooruitzicht van een interessant beleggingsrendement op lange termijn. Dit type activa geniet tevens een zekere stabiliteit vergeleken met de schommelingen van de beursmarkten. 

 

Een organisatie die zich al heeft bewezen

Indosuez Wealth Management begeleidt haar cliënten bij de samenstelling en opvolging van een gediversifieerde portefeuille van private-equityfondsen (in thema's, sectoren, geografische regio's) en biedt hen toegang tot exclusieve mogelijkheden voor gelijktijdige belegging in gespecialiseerde fondsen.

Daartoe stellen we ons eigen wereldwijde platform voor beleggingen en speciale diensten tot hun beschikking. Zo beschikken we dankzij onze infrastructuur voor onderzoek en selectie, waaraan al onze teams wereldwijd al bijna 20 jaar bouwen, over een solide rendementsgeschiedenis in deze periode.

Door de ervaring en de expertise die we in deze jaren hebben ontwikkeld, genieten we ook een bevoorrechte toegang tot de beheerders van de fondsen en de ondernemingen waarin ze beleggen. Daardoor kunt u rekenen op regelmatige rapportering, in overeenstemming met de werkwijze van Indosuez Wealth Management inzake transparantie.

Terug naar boven