Een uitgelezen scala van beleggingsfondsen

Indosuez Wealth Management heeft voor een zeer gediversifieerd gamma van interne en externe beleggingsfondsen voor haar cliënten samengesteld.
De gemeenschappelijke factor: door hun kwaliteit voldoen ze op lange termijn aan strikte selectiecriteria.

Om onze cliënten de mogelijkheid te bieden een gediversifieerde portefeuille op te bouwen, stellen wij een breed scala van beleggingsfondsen in alle vermogenscategorieën (aandelen, obligaties, monetair …) evenals verschillende beheersmethodes (op basis van een index, bedrijfssector, thema …) aan hen ter beschikking.

 

Beheer door ons bedrijf, zo goed mogelijk afgestemd op uw verwachtingen

Wij bieden u in eerste plaats een gamma van exclusieve fondsen, met tal van thema's.

Dit aanbod is zorgvuldig door onze eigen beheersmaatschappijen samengesteld op basis van onze overtuigingen en om een antwoord te bieden op de verwachtingen van cliënten ten aanzien van vermogen. Aandelen, obligaties, monetair…

Alle grote vermogenscategorieën zijn aanwezig. We selecteren tevens bepaalde fondsen die beheerd worden door Amundi, de grootste Europese assetmanager en lid van de Groep Crédit Agricole.

 

Een aanvullende selectie uit de beste bronnen

We werken ook met een open architectuur.

Op die manier kunnen we diversificatie bieden en onze cliënten toegang verschaffen tot markten, regio's of competentiegebieden die ze anders moeilijk zouden kunnen bereiken.

 

Een uitermate strikte procedure

Deze hoogwaardige selectie, die wij zelf maken, toont aan dat Indosuez Wealth Management ernaar streeft om door voorzichtige keuzes tot uitmuntende prestaties te komen en zo een vertrouwenspartner voor haar cliënten te zijn.

Onze criteria voor selectie en follow-up zijn heel strikt en we voeren zelf alle analyses en audits voorafgaand aan de selectie uit –  kwantitatieve en vergelijkende analyses van de rendementen en risico's, kwalitatieve analyses die onder meer gesprekken met de beheerders omvatten – zoals die bestemd voor de opvolging, die wij zo nauwgezet mogelijk willen uitvoeren.

Zo herzien wij deze fondsen en analyseren wij hun portefeuilles regelmatig om ons ervan te verzekeren dat het beheer stabiel is en de beleggingsregels worden nageleefd.

Terug naar boven