De diensten advisory en direct access

Als u betrokken wenst te worden bij het beheer van uw financiële activa en ondersteuning van hoog niveau wilt genieten, beschikt Indosuez Wealth Management ongetwijfeld over het juiste profiel om u te begeleiden.
Met of zonder advies, zoals u wenst.

Advisory, begeleiding van uw beleggingskeuzes

U bent geïnteresseerd in financiën en u wenst zelf beslissingen te nemen over het beheer van uw financiële activa.

Net als elke andere beheerder wilt u kunnen steunen op omvattend advies en onderzoek van hoge kwaliteit, geadviseerd worden door experts, ideeën en oplossingen van goede kwaliteit aangereikt krijgen, uw instructies in de beste omstandigheden laten uitvoeren ...  

De dienst Advisory van Indosuez Wealth Management kan aan deze verwachtingen voldoen.

 

ADVIES VAN EXPERTS

Met deze dienst profiteert u van de bijstand van onze Advisors-teams.
Deze specialisten in financiële markten zullen in de eerste plaats hun geavanceerde kennis over de verschillende vermogenscategorieën (aandelen, obligaties, grondstoffen en alle derivaten die bij deze onderliggende activa horen) op de belangrijkste markten op reactieve wijze ten dienste stellen van de cliënt.

 

PROACTIEVE INFORMATIE-UITWISSELING

Op grond van uw profiel en uw wensen zullen de teams van de dienst Advisory u regelmatig strategieën en beleggingsideeën voorstellen, gebaseerd op ons diepgaande onderzoek.

Verder profiteert u van gerichte publicaties die periodiek worden opgesteld door onze teams; daarin geven wij onze visie op de markten en krijgt u toelichting die nuttig is voor uw besluitvorming.

 

CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR OPERATIONELE UITMUNTENDHEID, IN ALLE TIJDZONES

Onze Advisors, die rechtstreeks in contact staan met de markten voor de verschillende grote beurzen in de wereld, garanderen u een voortreffelijke, betrouwbare en reactieve uitvoering van uw orders, in alle tijdzones vanuit de meeste landen.

 

De dienst 'Direct Access': rechtstreekse toegang tot de markten voor uw transacties

Sommige cliënten willen graag rechtstreeks op de markten handelen, rechtstreekse toegang en een verzorgde, snelle en nauwkeurige uitvoering van hun instructies genieten, zonder advies.

Indosuez Wealth Management biedt hen de mogelijkheid te handelen op de aandelen-, obligatie- en derivatenmarkten, zowel beursgenoteerd als onderhands (OTC), vanuit elk van onze grote vestigingen.

Terug naar boven