Beleggingsoplossingen

De beste beleggingsstrategie is zinloos als ze niet kan worden toegepast met behulp van gevarieerde beleggingsoplossingen van goede kwaliteit.
Om die reden wil Indosuez Wealth Management haar cliënten een breed scala van diensten en beleggingsproducten aanbieden, in naleving van de toepasselijke wetten en regels.

Oplossingen aangepast aan de gewenste mate van betrokkenheid

Om de beleggingsstrategie goed uit te voeren, stelt Indosuez Wealth Management u in de eerste plaats verschillende beheerwijzen voor. Welke u kiest, hangt af van de mate waarin u betrokken wilt worden in het dagelijkse beheer:

  • Als u het beheer van uw beleggingen wilt delegeren, zal onze dienst Discretionair Beheer u naar keuze bijstaan via een brede waaier van beheersmandaten en gespecialiseerde fondsen;
  • Als u proactief advies op maat wilt genieten, staan onze diensten Advisory en valutamarkten tot uw beschikking;
  • Als u uw activa liever zelf beheert, bieden wij u toegang tot de dienst Direct Access en bieden wij u een ruime keuze aan beleggingsfondsen.
  • En aangezien wij niets anders willen dan een uitstekende dienstverlening bieden die zo goed mogelijk aansluit bij uw eisen, kunnen wij deze verschillende beheerwijzen ook met elkaar combineren.

                                                                                                                                                                             

Alle middelen voor diversificatie 

Om voor diversificatie te zorgen en een alternatief te bieden voor traditionele activa zoals aandelen, obligaties en fondsen, biedt Indosuez Wealth Management u een waaier van geavanceerde oplossingen aan, zoals:

Hoewel deze activa, oplossingen of diensten traditioneel het meest worden geïmplementeerd om het vermogen op lange termijn te beschermen, te doen groeien en de overdracht ervan te verzekeren, zal Indosuez Wealth Management u dankzij haar ervaring en zijn gespecialiseerde partners, met name binnen de Groep Crédit Agricole, begeleiden in uw overwegingen over alle types beleggingsoplossingen. Wij volgen onze overtuigingen en zullen ons misschien verplicht voelen om u beleggingen af te raden die ons te onduidelijk of onvoorzichtig lijken.

Terug naar boven