'Wealth & beyond' speciaal voor u

Uw uitdagingen, interesses en verplichtingen gaan verder dan vermogensbeheer. Daarom scheppen wij voor u de kans om na te denken en te overleggen met talenten, marktleiders en deskundigen in de uitgestrekte kennisdomeinen die wij voor u verkennen.

Verder kijken

Gezondheid, motivatie van jongeren, nieuwe manieren om bij te dragen aan de maatschappij, hetzij op economisch of maatschappelijk vlak … de thema's waar onze cliënten belang aan hechten, zijn veel ruimer dan vermogensbeheer alleen.

Ook wij zijn hierin geïnteresseerd, zodat we mensen of ideeën kunnen ontdekken die uw belangstelling wekken en u tot nadenken kunnen stemmen.

Onze onderneming stelt haar cliënten daarom regelmatig in staat om over de grenzen van Wealth Management te kijken en wel in het gezelschap van vooraanstaande specialisten, die voor u werden uitgekozen vanwege de kwaliteit en de originaliteit van hun denken. Van vergaderingen in beperkte kring tot het publiceren van video-interviews, Indosuez Wealth Management biedt u op een vertrouwelijke manier toegang tot bespiegelingen die de toekomst in een nieuw licht kunnen plaatsen.

 

Kennis uitbreiden

Aangezien de meeste van onze cliënten erin geïnteresseerd zijn, bieden wij u uiteraard ook de mogelijkheid meer te leren over alle economische en financiële onderwerpen die te maken hebben met vermogensbeheer.

Via ontmoetingen en publicaties verschaffen wij u toegang tot de essentiële elementen van ons onderzoek over een breed spectrum van thema's: visie op de wereldeconomie of analyse van de specifieke situatie van een land, gedrag van de markten, economische en financiële vooruitzichten, ontwikkeling van de fiscale omgeving, informatie over een vermogenscategorie … De onderwerpen zijn legio en verdienen het om regelmatig te worden besproken.

Daarnaast bieden de ontmoetingen die wij organiseren u de gelegenheid om van gedachten te wisselen met experts of andere beleggers. 

 

Uitmuntendheid en talent ondersteunen

Indosuez Wealth Management wil een positieve kracht zijn. Daarom houdt onze onderneming zich niet alleen bezig met filantropische activiteiten, maar steunt ze bovendien overal waar ze aanwezig is ontluikende talenten in diverse domeinen, in het bijzonder kunstenaars.

Naast onze kennis en ideeën willen wij ook ons enthousiasme voor deze ontdekkingen met onze cliënten delen: jonge talenten die wij aanmoedigen en uitblinkers in allerlei gebieden die onze steun verdienen.

Terug naar boven