Uw precisiebank

Elk vakgebied heeft een aantal uitstekende vaklui die zich zo goed mogelijk van hun taak willen kwijten. Ze maken niet alleen het verschil met hun ervaring en talent, maar ook door de zorg die ze aan elke klus besteden.
Uitmuntend onderzoek vormt een integraal onderdeel van onze dienstverlening. Daarom doen we er alles aan om onze cliënten bijzonder nauwgezette bankdiensten te verlenen.

Gespecialiseerde platformen voor een betrouwbare verwerking van transacties

Op het vlak van vermogensbeheer, en in het bijzonder beleggingen, kunnen betrouwbaarheid en de reactiesnelheid van wie de transacties uitvoert een groot verschil maken.

Daarom besteedt Indosuez Wealth Management bijzondere zorg aan de manier waarop uw vermogenskeuzes worden uitgevoerd, zodat ze op meest veilige wijze worden gerealiseerd.

Daartoe worden de transacties verwerkt via een klein aantal 'hubs' die verantwoordelijk zijn voor de cliënten van een regio in de wereld: logistieke platformen in ons bezit die georganiseerd zijn voor optimale efficiëntie en betrouwbaarheid. Deze bevinden zich in Parijs, Genève, Luxemburg, Monaco en Miami.

Hun kwaliteit wordt erkend door andere privébanken, zoals blijkt uit het feit dat een van onze gespecialiseerde dochterondernemingen voor een aantal van deze banken alle IT- en backofficewerkzaamheden voor de banktransacties op zich heeft genomen.

 

Online vermogensbeheer

U hebt ook verwachtingen op het vlak van mobiliteit. Daarom stelt Indosuez Wealth Management u uitstekend beveiligde internetoplossingen ter beschikking. Waar ter wereld u zich ook bevindt, overal kunt u de ontwikkeling van uw activa volgen of deze beheren.

Via onze websites kunt u uw activa raadplegen en krijgt u bijkomende informatie, afhankelijk van de mogelijkheden die de plaatselijke regelgeving biedt.

 

Geavanceerde bankdiensten

Indosuez Wealth Management voert alle transacties voor u uit, en uiteraard in de beste omstandigheden (aan-/verkoop van effecten, fondsen of gestructureerde producten, transacties op valuta's en edelmetalen).

Maar omdat we u meer willen bieden dan enkel vermogensbeheer kunnen we, als u dat wenst, ook de klassieke bankdiensten voor u verzorgen.

Wij bieden u de volgende diensten om u dagelijks optimaal te begeleiden :

  • Aanhouden van bankrekeningen;
  • Kasverrichtingen;
  • Beheer van de bankstromen;
  • Terbeschikkingstelling van betaalmiddelen;
  • Bewaring van effecten;
  • Uitgifte en verzending van fiscale documenten en rapportages op grond van de plaatselijke regelgeving.
Terug naar boven