Ons netwerk is het uwe

Uitgebreide expertise om te voldoen aan uiteenlopende verwachtingen

In ons bedrijfsonderdeel Architects of Wealth biedt onze geïntegreerde internationale organisatie cliënten een uitgebreid palet van diensten in een beveiligd intern kader.

De expertises waarover Indosuez Wealth Management wereldwijd beschikt, steunen op perfect opgeleide mannen en vrouwen die bedreven zijn in hun vak en uiteraard rechtstreeks bereikbaar zijn voor onze cliënten.

> Meer weten over onze vakgebieden

 

De volle steun van de Groep Crédit Agricole, een van de grootste spelers op de Europese bankenmarkt 

Naast onze interne teams kunnen we ook snel alle sterke punten en expertises van de Groep Crédit Agricole inschakelen om onze clientèle van dienst te zijn, met name voor gespecialiseerde kennisgebieden zoals de financierings- en beleggingsbank, krediet, vermogensbeheer, verzekeringen of vastgoed.

Deze ondersteuning is bijzonder waardevol dankzij de vooraanstaande posities die de Groep Crédit Agricole heeft verworven: een leiderspositie als buurtbank, de grootste vermogensbeheerder en de grootste bank-verzekeraar van Europa. 

> Meer weten over de Groep Crédit Agricole

 

Selectief gebruik van de beste externe competenties

Tenslotte zetten wij ook externe competenties in om te voldoen aan specifieke verwachtingen en om u een uitmuntende dienstverlening te kunnen bieden. Dat is met name het geval voor bepaalde beleggingsoplossingen, een domein waarin wij een aanbod van uitmuntende producten selecteren die de onze perfect aanvullen.

Hetzelfde geldt voor private equity of gestructureerde producten, waarvoor onze teams samenwerken met zorgvuldig geselecteerde partners, vaklui op het gebied van cijfers en recht. Voor u kunnen wij zoveel specialisten raadplegen als nodig is.  

> Meer weten over onze werkwijze

Terug naar boven