Bankieren en nog veel meer

Indosuez Wealth Management wil u een uitmuntende dienstverlening bieden. Daarom hanteren we een bijzonder ruime opvatting van vermogensbeheer.
Precisiebankieren, kredietdiensten, exclusieve toegang tot ons netwerk en gelegenheid om informatie uit te wisselen en te delen ... Wij bieden ondersteuning die veel verder gaat dan wat gebruikelijk is.

Precisiebankieren 

De uitvoering van uw transacties moet onberispelijk, snel en betrouwbaar zijn. Om dit te realiseren, zijn wij georganiseerd rond gespecialiseerde platformen voor efficiënt precisiebankieren.

Onze effectieve transactieafwikkeling en bewaardiensten bevrijden onze cliënten van dagelijkse taken, terwijl ze dankzij e-banking overal ter wereld rechtstreeks, gemakkelijk en veilig hun financiële zaken kunnen beheren.

> Meer weten

 

Kredietoplossingen op maat

Als onze cliënten een project moeten financieren of hun vermogen willen benutten, kunnen wij snel en actief innovatieve kredieten en faciliteiten opzetten.

Op het vlak van kredieten voor de begeleiding van zowel privé- als professionele vermogenstransacties kunnen we oplossingen voorstellen in tal van valuta's, evenals de mogelijkheid om hun transacties te beveiligen door middel van hedging.

> Meer weten

 

Ons netwerk staat voor u open

Naast onze eigen experts, onze specialisten in vermogensstructurering, beleggingsexperts en bankiers die allemaal klaarstaan als u met hen wilt overleggen, stellen wij een ruimer netwerk voor u open.

U geniet met name bevoorrechte toegang tot de andere bedrijfsonderdelen van onze groep, Groep Crédit Agricole, die over de expertise, oplossingen en diensten beschikt om onze cliënten te helpen bij het beheer van hun vermogen en nog veel meer.

> Meer weten

 

Een stap verder 

Ten slotte kunnen onze teams ook toelichtingen of ideeën die u kunnen interesseren, met u delen. Zo bieden we u meer dan wat traditioneel onder vermogensbeheer wordt verstaan.

We nodigen onze cliënten tijdens onze evenementen en in ons publicatieprogramma uit om naar onze experts te luisteren en te netwerken met andere beleggers, professionals, kenners en marktleiders in diverse vakgebieden, en wij kunnen zelfs helpen om vermogen meer persoonlijke betekenis te geven door advies over filantropie en goede doelen. 

> Meer weten

Terug naar boven