Wealth Solutions

Het is onze roeping om personen, families en ondernemers wereldwijd te helpen om duurzame vermogens op te bouwen, te beheren, te beschermen en over te dragen.

ONZE ONDERNEMING, EEN BIJZONDERE LEGITIMITEIT

In de eerste plaats zijn we trots dat we de financiële draagkracht van een van de vijf grootste banken van Europa kunnen combineren met de traditie van 140 jaar ’lokaal bankieren in verschillende internationale regio’s.

Wij zijn sterk verankerd in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Amerika en hebben – in tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten – geïnvesteerd in lokale teams. Dat betekent dat onze cliënten een rechtstreekse en lokale toegang hebben tot topbankiers en beleggingsspecialisten die inspelen op nieuwe kansen en die snel en efficiënt belangrijke knopen kunnen doorhakken.

> Meer weten over onze geschiedenis
> Meer weten over onze groep

 
ONZE EXPERTISE: VERMOGENSBEHEER IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD

Als Architects of Wealth bieden wij onze cliënten een uitzonderlijke dienstverlening en deskundig advies om efficiënte vermogensstructuren en de beste beleggingsoplossingen op te zetten.

Dankzij een uitstekende implementatie en precisiebankieren kunnen onze cliënten op ons vertrouwen, zodat zij hun aandacht volledig kunnen richten op hun individuele doelstellingen op het vlak van vermogen en op andere terreinen.

 

DAGELIJKSE AANDACHT VOOR ONZE CLIËNTEN

Bemiddelde families, ondernemers, vermogende cliënten, maar ook de tussenpersonen en financiële instellingen onder onze cliënten vinden dat de menselijke maat de kern vormt van wat Indosuez Wealth Management zo anders maakt.

Naast ons vermogen om vele expertises samen te brengen en onze ambitie voor een uitmuntende dienstverlening, komt het vertrouwen dat wij genieten zonder twijfel voort uit het feit dat wij in de eerste plaats naar onze cliënten willen luisteren. 

 > Meer weten

 
HOOGWAARDIGE OPLOSSINGEN IN EEN COMPLEXE OMGEVING

Terwijl de economische, financiële en reglementaire omstandigheden door de opeenvolgende crisissen ingrijpend zijn veranderd, beschikt Indosuez Wealth Management over tal van middelen en een gespecialiseerde en gepersonaliseerde aanpak. Zo kunnen wij de mensen die deze steeds complexere omgeving het hoofd moeten bieden, met raad en daad bijstaan.

Hoogwaardig advies, streven naar absoluut rendement en een alom erkende voorzichtigheid, een waaier van internationale beleggingsoplossingen, heldere voorstellen en frequent contact … Onze onderneming heeft zeker de oplossingen die u verwacht. 

 

Terug naar boven