Onze aanpak

In de loop van onze 140 jaar geschiedenis, door onze vele en internationale roots, dankzij onze ervaringen en het profiel van onze aandeelhouder, heeft onze onderneming een bijzondere aanpak en manier van werken ontwikkeld.

Deze verklaren de kwaliteit van de nauwe relaties met onze cliënten en maken van Indosuez Wealth Management een gewilde werkgever. Daarom verdienen ze misschien wat meer toelichting.

Onze aanpak zegt iets over wie voor ons kiest

Kiezen voor Indosuez Wealth Management, dat is in de eerste plaats samenwerken met een onderneming die het grootste belang hecht aan de menselijke maat. Een onderneming die weet dat iedereen, cliënt of medewerker, anders is en dat iedereen op zijn eigen manier moet worden behandeld.

Kiezen voor Indosuez Wealth Management, dat is ook geloven in de kracht en de plichten die verantwoordelijkheid met zich meebrengt. De verantwoordelijkheid van een onderneming en de verantwoordelijkheden die worden toevertrouwd aan de medewerkers, die zich eveneens bewust zijn van hun daden en oog hebben voor de belangen van anderen: uiteraard in de eerste plaats de belangen van cliënten, maar ook die van alle andere belanghebbende partijen en van de wereld rondom hen.

Tenslotte is kiezen voor Indosuez Wealth Management ook kiezen voor een bredere horizon, zowel geografisch als op het vlak van expertise, en houden van diversiteit.

 

Hetzelfde blijkt uit onze manier van werken  

Al 140 jaar lang bieden we individuen, families en ondernemers overal ter wereld gespecialiseerd financieel advies en een uitzonderlijke dienstverlening. Ook nu nog blijven wij onze cliënten dienen, als individuele personen, en helpen we hen een duurzaam vermogen op te bouwen, te beheren, te beschermen en over te dragen.

> Meer over onze geschiedenis
> Meer over wie op ons vertrouwt
                                                                      

U, als individuele cliënt, vormt de kern van onze cultuur. Dit is gebaseerd op onze unieke traditie van praktische lokale bankdiensten in vele regio's in de wereld. Vandaag de dag biedt het rijke erfgoed van CA Indosuez ons unieke inzichten en perspectieven, die worden gecombineerd met de geruststellende financiële draagkracht van een van de vijf grootste banken van Europa.

> Meer over onze groep, Crédit Agricole

 

Indosuez Wealth Management heeft diepe wortels in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Amerika. Anders dan vele ondernemingen die vergelijkbare diensten aanbieden, hebben wij altijd geïnvesteerd in onze lokale teams en vertrouwen wij belangrijke beslissingen toe aan het lokale management, wat leidt tot responsievere relaties en een snellere besluitvorming.

> Meer over ons wereldwijde netwerk

Terug naar boven