Een verantwoordelijke onderneming

Verantwoordelijkheidszin is voor ons een absolute basisvereiste.
Wij bouwen samen aan onze activiteit om een betrouwbare, respectvolle vertrouwenspartner te worden die permanent vooruitgang boekt, en wij willen bovendien positief bijdragen aan de wereld waarin wij werken.

Een vertrouwenspartner

De teams van Indosuez Wealth Management zijn bijzonder bedreven in hun vakgebied en hebben een duidelijk beeld van hun verantwoordelijkheden ten opzichte van hun cliënten.

Wij kiezen al sinds mensenheugenis voor voorzichtigheid bij alle activiteiten die wij uitoefenen.

We waken er met name over omdat de belangen van onze cliënten verdedigd wordenen en dat alle wetten en regels worden nageleefd, in overeenstemming met het algemene beleid van de Groep Crédit Agricole.

Een bewijs daarvan zijn alle risicobeheersingsprocessen die onze complianceteams hebben uitgewerkt.

> Meer weten over onsze maatregelen

Download de Code of Conduct van CA Indosuez Wealth (Group)

      

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, een aanpak gericht op vooruitgang

De teams van Indosuez Wealth Management zijn van mening dat hun activiteiten pas echt zinvol zijn als ze alle stakeholders ten goede komen, met respect voor de wereld rondom hen. Om ons maatschappelijk verantwoorde karakter te versterken en om steeds beter rekening te houden met de maatschappelijke, milieu- en economische factoren van onze activiteiten en onze relaties, hanteren wij verscheidene, elkaar versterkende maatregelen voor vooruitgang.

> Meer weten over onze MVO-aanpak

 

Een stap verder in filantropie

Vermogens en vermogensbeheer gaan sinds mensenheugenis hand in hand met filantropie.

Via twee stichtingen, een in Frankrijk en een in Zwitserland, maar eveneens op minder formele wijze door rechtstreekse initiatieven in andere landen waar we zijn gevestigd, zetten Indosuez Wealth Management en zijn medewerkers zich in om de mensen ’in het veld’ te helpen de wereld iets beter te maken.

> Meer weten over onze stichtingen

Terug naar boven