Welkom

Het doet ons plezier dat u onze site bezoekt. Wij laten u hier graag ontdekken wat het merk Indosuez Wealth Management zo bijzonder maakt: meer dan een eeuw aan internationale ervaring, een van de meest solide aandeelhouders, een organisatie van menselijk formaat die kiest voor verantwoordelijkheid ...
Maar misschien vooral het besef dat iedereen anders is.

Meer dan een eeuw aan internationale ervaring

Al 140 jaar lang bieden we individuen, families en ondernemers overal ter wereld gespecialiseerd financieel advies en een uitzonderlijke dienstverlening. Ook nu nog blijven wij onze cliënten dienen, als individuele personen, en helpen we hen een duurzaam vermogen op te bouwen, te beheren, te beschermen en over te dragen.

> Meer over onze geschiedenis
> Meer over onze cliënten

 
Een unieke roeping: Architects of Wealth

Als Architects of Wealth bieden wij onze cliënten een uitzonderlijke dienstverlening en deskundig advies om efficiënte vermogensstructuren en de beste beleggingsoplossingen op te zetten.

Dankzij een uitstekende implementatie en precisiebankieren kunnen onze cliënten op ons vertrouwen, zodat zij hun aandacht volledig kunnen richten op hun individuele doelstellingen op het vlak van vermogen en op andere terreinen.

> Meer over onze dienstverlening

 
De menselijke maat, gecombineerd met soliditeit

U, als individuele cliënt, vormt de kern van onze cultuur. Dit is gebaseerd op onze unieke traditie van praktische lokale bankdiensten in vele regio's in de wereld. Vandaag de dag biedt het rijke erfgoed van CA Indosuez ons unieke inzichten en perspectieven, die worden gecombineerd met de geruststellende financiële draagkracht van een van de vijf grootste banken van Europa.

> Meer over onze filosofie
> Meer over onze groep, Crédit Agricole

 
Het verantwoordelijkheidsgevoel van een federale organisatie

Indosuez Wealth Management heeft diepe wortels in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Amerika. Anders dan vele ondernemingen die vergelijkbare diensten aanbieden, hebben wij altijd geïnvesteerd in onze lokale teams en vertrouwen wij belangrijke beslissingen toe aan het lokale management, wat leidt tot responsievere relaties en een snellere besluitvorming.

Onze governance versterkt het verantwoordelijkheidsgevoel dat bij Indosuez Wealth Management heerst; onze grootste ambitie is de vertrouwenspartner van onze cliënten te worden.

> Meer over ons wereldwijde netwerk
> Meer over onze inspanningen om een verantwoordelijke onderneming te zijn

Terug naar boven